Prezentarea serviciilor oferite

Consultanta de business

Key IT Solutions va colabora indeaproape cu clientii nostri, pentru a gasi solutiile cele mai adecvate cerintelor acestora. Vom oferi, pe baza experientei noastre, cele mai bune solutii care sa aduca valoare adaugata afacerii dumneavoastra si o recuperare rapida a investitiei

Continuare

Analizafunctionala si tehnica

O arie speciala de expertiza a echipei Key IT Solutions este aceea de definire a cerintelor de business si elaborarea caietelor de sarcini, definirea cerintelor tehnice si de suport ale sistemelor existente sau viitoare si planning-ul/dezvoltarea acestora.

Continuare

Dezvoltare solutii custom

Echipa Key IT solutions este constienta ca implementarea cu succes a unei solutii informatice este data de multe ori de acele mici customizari care o fac perfecta pentru cerintele clientului. Echipa nostra este dedicata in a oferi intotdeauna acel extra efort pentru satisfactia clientului.

Continuare

Integrare de sisteme informatice

Deoarece in numeroase cazuri solutiile implementate de echipa noastra necesita integrarea cu sistemele pe care compania dumneavoastra le utilizeaza deja, Key IT Solutions ofera consultanta si solutii de integrare indiferent de complexitatea acestora.

Continuare

Program & Project Management

Managementul de proiect permite utilizarea in mod optim a resurselor alocate in cadrul unui proiect (materiale, financiare, umane) pentru a livra la timp si in buget obiectivele asumate. Abordarea de management a proiectelor este adaptata la specificul activitatii fiecarei organizatii.

Continuare

Testare software

Verificam in intregime functionalitatea, performanta si calitatea codului aplicatiei dvs. pentru a va oferi o imagine completa a ceea ce ar trebui imbunatatit. Key IT Solutions ofera servicii specifice de testare ale unor sisteme deja existente pe infrastructura clientilor dupa cum urmeaza:

Continuare

Servicii aditionale

In afara suportului asigurat pentru solutiile livrate de noi, echipa Key IT Solutions mai ofera si urmatoarele servicii in aria de suport si mentenanta:

  • Preluare suport si asistenta/mentenanta pentru sisteme custom ale clientului care nu mai sunt suportate de vendor.
  • Analiza cerinte de business, cost, efort si beneficii dezvoltari viitoare si sustenabilitatea sistemului(elor)/aplicatiei(lor).

Platforme open source

1.

Dolibarr ERP/CRM este o platforma open source pentru firme mici sii mijlocii ce include diferite facilitati pentru ERP si CRM.

2.

Sugar CRM este un produs CRM Open Source, devoltat pe o platforma web.

3.

Magento - platforma open source pentru comert electronic.

Continuare