Echipa de conducere

Managing partner

Bogdan Ciocan

A inceput sa scrie software in 2003. In aceasta perioada, a facut de toate, de la analiza, design, dezvoltare si management de proiecte pana la suport, training si documentare.

Deschidem potentialul informatic al companiei dumneavoastra!

Etica in afaceri

Ca si fondatori ai Key IT Solutions, consideram ca etica in mediul de afaceri este la fel de importanta ca si profitul si renumele firmei. De aceea, echipa manageriala a Key IT Solutions are ca misiune aceea de a transforma fiecare client intr-un partener de incredere cu care sa avem o relatie stabila, bazandu-ne pe cele mai potrivite solutii si castigand increderea clientilor nostri prin solutiile oferite si dezvoltate.

Realizari ale echipei

Desi Key IT Solutions este o firma tanara, echipa companiei are o bogata experienta si numeroase proiecte duse la sfarsit cu succes si clienti multumiti.
Reputatia noastra se bazeaza pe calitatea serviciilor si produselor software pe care le livram clientilor nostri.

Hotarati sa aducem o schimbare in interactiunea cu clientii!

Avind o echipa tanara, cu o experienta semnificativa in afara Romaniei, Key IT Solutions este determinata sa introduca un nou tip de business pe piata de IT&C locala, aducind valorile de business si "customer care" & "customer satisfaction" caracteristice pietelor mature. Satisfactia proiectelor realizate precum si comentariile pozitive venite din partea clientilor cu care am colaborat ne-au determinat sa infiintam aceasta companie pentru a putea oferi servicii si consultanta in acest domeniu conform standardelor in care noi credem si dumneavoastra, clientii si colaboratorii nostri, le meritati. Dorim sa punem in centrul atentiei nevoile clientului si intr-un mod cinstit si transparent, sa recomandam cea mai economica, fiabila si potrivita solutie pentru nevoile acestuia. Dorinta noastra este ca investitita dumneavoastra in servicii IT sa reprezinte un pas inainte, o dinamizare a proceselor de business pe care le desfasurati, realizand costuri de operare mai mici si aducand plus-valoare produselor si serviciilor dumneavoastra.